In onze serie ‘Een dag met…’ kijken we een dag mee met één van onze medewerkers van Human Care. Dit keer kijken we mee met commercieel medewerker Justin Dol. Hoe ziet een werkdag bij Human Care er voor Justin uit?

06.45 uur

Mijn dag begint, de strijd met de wekker is begonnen. Hoe snel kan ik de snooze-knop vinden? Dit spelletje houdt aan tot ergens rond 7 uur. Dan geven mijn katten op een uiterst subtiele manier (schreeuwend) aan dat ze trek hebben. Hadden zij maar een snooze-knop, zucht…

Dan is het tijd om mij klaar te maken voor de dag: ontbijten, aankleden, douchen, broodsmeren. Wel in een iets andere volgorde, maar dat is ’s ochtends toch een dingetje.

08.00 uur

Ik loop naar de auto om de reis naar Vierhouten te starten. Halverwege toch nog even een check: sleutel, portemonnee, telefoon, lunch… Yes, in één keer alles mee, dus ik kan gaan rijden! Auto gestart, gordel om en dan nog even kiezen waar ik onderweg naar ga luisteren. Vandaag een playlist met van alles en nog wat!

Ik rijd binnendoor langs de Gortelse heide en via het bos rijd ik naar Human Care. Het is rustig op de weg, dus we kunnen lekker door.

08.30 uur

Iets voor half 9 kom ik binnen gevlogen. Jas ophangen, lunch wegleggen, theewater pakken en als ik nog wat tijd heb ruim ik de vaatwasser uit. Al komt dit met mijn strakke timing niet heel vaak voor.

Om half 9 zit ik achter mijn computer opgestart met alle benodigde programma’s geopend. O ja, nog even een theezakje halen, anders blijft dat water zo smakeloos. Een dagelijkse activiteit in mijn functie is het verwerken van de inkomende orders. Vandaag is het een leuk aantal, waar ik wel even zoet mee ben! De afspraak is dat deze inkomende orders vóór 11 uur uiterlijk verwerkt zijn, want anders krijgen we het met onze logistieke afdeling aan de stok.

11.00 uur

Na het doorzetten van de orders naar mijn collega’s ga ik de inkomende mails bekijken. Wat is erbij gekomen, welke vragen stonden er nog open, waar wacht ik nog op antwoord? Samen met mijn collega’s lopen we erdoor heen, verdelen we de taken en handelen we de vragen af. Ondertussen komen er telefoontjes binnen en sta ik klanten met plezier te woord.

12.30 uur

Op vrijdagmiddag lunchen we altijd met alle collega’s samen en bestellen we lekker eten. Dit is echt een boost om de vrijdagmiddag door te komen, want er wordt vaak extra gelachen.

13.00 uur

Na de lunch kijk ik naar de openstaande offertes, deze ga ik verwerken en versturen. Ondertussen stroomt er nog wat mail binnen en krijg ik telefonisch nog enkele vragen door. Het ene telefoontje over een artikelnummer rond ik direct af, een aantal andere vragen parkeer ik voor later.

16.00 uur

Er wordt nog even stoom afgeblazen door een feestelijk muziekje aan te zetten. Het gaat niet altijd zo goed als we zouden willen en dan helpt het om even je gedachten op iets anders te zetten.

17.00 uur

Het is 17.00 uur, dat betekent einde werkdag. “Fijn weekend,” zo klinkt het van alle kanten. Als ik thuiskom kan ik vaak direct aanschuiven, wat een luxe. Nog even sporten en daarna lekker een film of serie kijken!

Dit was de dag van commercieel medewerker Justin Dol. Meer weten van onze collega’s? Lees dan ook de dag van accountmanager Yvonne!