Een dag met… Magazijn & logistiek medewerker Mark Reezigt

 

In onze serie ‘Een dag met…’ kijken we één dag mee met een van onze collega’s van Human Care. Dit keer kijken we mee met magazijn & logistiek medewerker Mark Reezigt. Hoe ziet een werkdag er voor hem uit?

07.00 uur

De wekker gaat! Tijd om op te staan, maar niet voor dat er gesnoozed is. Uiteindelijk ga ik toch maar uit bed, om me klaar te maken voor een lange rit vandaag.

07.50 uur

Alles zit in de plooi, dus ik kan mijn route beginnen.

08.00 uur

Ik start de bus en begin de route met een rit van maar liefst 240 km naar het mooie zuiden.

10.45 uur

Ik kom aan in het oh zo mooie Heerlen. Hier worden de eerste liften gelost bij onze klant. Ik laat de papieren tekenen voor ontvangst en kan daarna weer verder naar het volgende adres.

10.55 uur

Ik vervolg mijn route en het volgende adres is Hilvarenbeek. Vanuit Heerlen is dit een kleine 125 km.

Onderweg naar Hilvarenbeek moet er getankt worden en eet ik achter het stuur een broodje.

12.15 uur

Ik ben aangekomen in Hilvarenbeek. Hier zit onze leverancier, die de douchestoelen van diverse aanpassingen voorziet. Zelf heb ik ook nieuwe douchestoelen meegenomen die voorzien moeten worden van diverse aanpassingen voor de klant. Ook heeft hij douchestoelen klaar staan die al zijn aangepast, deze neem ik mee naar Vierhouten en zullen later weer bij de klant afgeleverd worden. Daar zullen ze erg tevreden mee zijn! Ik maak nog een praatje over van alles en nog wat (vooral voetbal) en vervolg daarna mijn route.

12.50 uur

Ik rij richting Raamsdonksveer, dit is het 3de en tevens laatste adres van vandaag.

13.40 uur

Aangekomen in Raamsdonksveer zet ik de bus voor het juiste laad dok en kunnen de spullen gelost worden. Hier moet ik de bonnen zelf aftekenen, aangezien ze hier i.v.m. Corona geen bonnen meer tekenen. Hierbij zet ik de naam van de werknemer van de klant op de pakbonnen.

13.50 uur

Einde van de route van vandaag. Ik rij weer richting ons kantoor in Vierhouten.

15.15 uur

Aangekomen in Vierhouten los ik de spullen die ik in Hilvarenbeek heb opgehaald en zet deze op de juiste plek in het magazijn. Zo kunnen ze voor de volgende keer in de route meegenomen worden. Daarna help ik mijn collega en stagiaire nog even met diverse werkzaamheden in het magazijn. Daarbij valt te denken aan het inboeken van binnengekomen goederen, het klaar maken van pakketten die per post verzonden moeten worden en het schoon achter laten van het magazijn.

17.00 uur

Einde van de werkdag, maar ook van de werkweek. We sluiten onze computers af en drinken samen met nog wat andere collega’s een wel verdiend drankje met daarbij een lekker hapje. Tegen 17.30 uur pakken mijn collega en ik de fiets en gaan we richting huis. Het is weekend.

Dit was de dag van magazijn & logistiek medewerker Mark Reezigt. Lees ook de artikelen over onze collega’s Mark en Yvonne!