Kwaliteit & Regelgeving

Introductie

Als fabrikant van medische apparatuur zijn de veiligheid en functionaliteit van onze producten van het grootste belang, evenals het leveren van een unieke klantervaring. Human Care verzekert succes door het naleven van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem dat is gebaseerd op voortdurende verbetering, naleving van de regelgeving en klanttevredenheid.

Wereldwijd kwaliteitsmanagementsysteem

Het wereldwijde kwaliteitsmanagementsysteem van Human Care regelt alle processen binnen de Human Care-familie die de producten, gebouwen en mensen van Human Care behandelt. Het systeem is gecertificeerd volgens ISO13485: 2016 en voldoet aan de vereisten van 21 CFR Part 820.

Kwaliteitsbeleid

Bij Human Care staan ​​veiligheid, kwaliteit en bruikbaarheid voorop. We streven er voortdurend naar om de hoogste kwaliteit in al onze producten te waarborgen en te verbeteren. In elk detail, in elk aspect, leveren onze producten wat ze beloven.

Human Care moet altijd voldoen aan de strenge eisen, behoeften en verwachtingen van klanten en autoriteiten door klantgerichtheid en producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren. We bereiken dit door professionaliteit en toewijding van medewerkers, voortdurende kwaliteitstraining, goed ontworpen kwaliteitssystemen en continue, proactieve verbetering.

Elke levering door Human Care is een aanbeveling voor verdere aankopen bij ons.

Regelgevend

Human Care heeft regelgevingsprocessen opgesteld die het volledige regelgevende levenscyclusbeheer van zijn producten dekken. Naleving van de GMP voor medische hulpmiddelen, het verkrijgen van wettelijke goedkeuring en post-market management zijn de belangrijkste sterke punten van Human Care. Onze producten voldoen aan de product normen en zijn indien nodig gecertificeerd.