Published: 28/1/2022 Product news

Tilliften

Tilliften

Human Care Nederland biedt de hoogste kwaliteit tilliften. Met een tillift verplaatst men eenvoudig personen. Bijvoorbeeld tijdens de transfer van een cliënt van bed naar toilet. Of van bed naar (rol)stoel. Onze tilliften zijn comfortabel voor zowel de cliënt als de zorgverlener. Lees hier meer over onze duurzame tilliften.

Actieve of passieve tillift?

Er zijn diverse soorten tilliften. Vaak wordt de vraag gesteld wat het verschil is tussen een actieve en passieve tillift. Grofweg is het verschil dat de patiënt bij een actieve tillift nog zelfstandig moet staan. Het wordt daarom ook wel een sta-lift genoemd. Bij een passieve tillift hoeft de patiënt niets te doen.

Verrijdbare tillift

Onze nieuwe modellen tilliften zijn allemaal verrijdbaar. Een verrijdbare tillift biedt veel voordelen. Met een verrijdbare til lift kan er van zowel hoge posities als van de grond getild worden. Dat maakt het een flexibele oplossing. De lift kan eenvoudig verplaatst worden tussen verschillende ruimtes. Meer lezen over verrijdbare tilliften? Lees hier verder.

Tilbanden

Naast diverse soorten tilliften zijn er ook diverse soorten tilbanden. De juiste tilband verschilt per situatie. Bekijk op deze pagina meer informatie over onze tilbanden en wanneer deze geschikt zijn.

Ons assortiment tilliften

Sebastian II

Human Care biedt diverse soorten tilliften aan. Op deze website vindt u onze nieuwste modellen. Wij hebben de actieve lift seBastian II. Dit is een compacte, elektrisch bedienbare sta-op en transfer tillift. Speciaal voor actieve transfers.

Lees hier alles over de seBastian II.

Diana II

Daarnaast hebben wij een nieuwe serie van de tillift Diana. Deze nieuwe serie is zeer degelijk en verzorgd, met een fris en vernieuwend ontwerp. De tilliften zijn afgewerkt tot in detail. Daardoor zijn de liften ook een stuk veiliger. Met deze tilliften is het gemakkelijk om stabiel te werken. De liften zijn comfortabel voor de patiënt en zorgverlener. Ze zijn erg stil. Bekijk voor alle informatie over de nieuwste modellen van de Diana deze pagina.

Ook leveren wij de Lexa Pro II, een moderne tillift met groot tilbereik en tillen vanaf de grond. De Lexa Pro II is de optimale oplossing voor professionals, daarom is de tillift zeer geschikt voor gebruik in verpleeg- en verzorgingshuizen en in ziekenhuizen. Lees alle informatie op deze pagina.

Als laatste hebben wij een speciale kinderlift, de Tonya II. Deze wordt geleverd inclusief elektrisch kinderkanteljuk! Het maximale tilvermogen van de lift is 80 kg. Op deze pagina vindt u alle informatie.

Human Care