Onze Geschiedenis Meer dan 25 jaar Ontwikkeling

Onze geschiedenis

Human Care begon met een eenvoudig idee: oplossingen voor mobiliteit en patiënte behandeling ontwikkelen die de bewegingsvrijheid en de kwaliteit van de zorg voor mensen over de hele wereld zullen verbeteren. Human Care, opgericht in 1993, is door de jaren heen geëvolueerd door acquisities en ambitieuze en innovatieve productontwikkeling. Met het hoofdkantoor in Zweden en kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Nederland en Turkije en distributie in meer dan vijfendertig landen, is Human Care een drijvende kracht geworden in de medische industrie. Onze Zweedse roots zorgen ervoor dat onze focus puur is – continue innovatie, uitstekende kwaliteit en bruikbaarheid in al onze producten.

Tegenwoordig levert Human Care loophulpmiddelen, producten voor het veilig hanteren van patiënten en verpleegbedden met als missie het verbeteren van de bewegingsvrijheid en de kwaliteit van zorg. Onze primaire klanten zijn zorgverleners in de thuiszorg en institutionele zorg, evenals eindgebruikers. Een groot aantal van onze klanten zijn ook distributeurs die deze groepen bedienen. Met onze vele uitstekende partners over de hele wereld bieden we oplossingen voor iedereen die wat hulp nodig heeft en voor degenen die juist die hulp nodig hebben.

De toekomst heeft nog veel meer te bieden voor Human Care, aangezien we blijven innoveren op de manier waarop de wereld denkt over de kwaliteit van zorg. Onze focus is simpel – we werken voor onze gebruikers. We zullen doorgaan met het ontwikkelen en leveren van uitzonderlijke producten die een natuurlijk onderdeel van het leven worden voor iedereen die ze nodig heeft.

2021 Human Care Group nam het Turkse bedrijf Kenmak over, dat ons portfolio van bedden voor de gezondheidszorg uitbreidde en meubels en medische apparatuur aan onze productgebieden toevoegde. In datzelfde jaar namen we ook het Duitse Petermann over, dat het productgebied Manual Transfer toevoegde.

U kunt hier meer lezen over de productgebieden.