Published: 31/1/2022 Product news

Wij willen u graag kennis laten maken met onze nieuwe lijn mobiliteitshulpmiddelen

Wij willen u graag kennis laten maken met onze nieuwe lijn mobiliteitshulpmiddelen

Onze nieuwe lijn mobiliteitshulpmiddelen onderscheidt zich door het frisse uiterlijk, de ergonomie en het optimale comfort. De vele aanpassingsmogelijkheden en maatwerkadvies zouden wij graag met u doornemen tijdens een demo. Laat u informeren door één van onze specialisten. Wij komen graag langs voor een persoonlijke introductie van ons portfolio. Uiteraard is het ook mogelijk om een beknopt inzicht te krijgen van de mogelijkheden middels een online meeting.

De diverse tilliften en douche- en toiletstoel zijn afgewerkt tot in detail, waardoor ze ook comfortabeler en veiliger zijn. In onze nieuwe lijn is er meer oog voor het design, het frisse uiterlijk is erg vernieuwend. Bovendien zijn ze ontworpen met het oog op ruimte voor de patiënt, ergonomie en oogcontact met de zorgverlener. De nieuwe lijn mobiliteitshulpmiddelen van Human Care is zoals u van ons gewend bent van hoge kwaliteit. Benieuwd naar alle extra functies? We laten het graag zien tijdens de product demonstratie!

 

Maak via het formulier eenvoudig een afspraak!

Onze specialisten komen graag bij u langs voor een productdemonstratie. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op! Bij overige opmerkingen kunt u uw voorkeuren doorgeven. Als u een specifiek product wilt zien bijvoorbeeld, of voorkeur voor een bepaalde dag hebt. Stel hier ook gerust vast uw vragen waar u graag een antwoord op zou willen krijgen!

Dus als het goed is heeft u nu antwoord op de vraag ‘Wat is een sling’. In de zorg kennen we dit begrip beter als tilband. Vragen over onze tilbanden? Neem gerust contact op!